Om oss

Välkommen till Västanhede Forsbergs! 

Två familjeföretag med anor.

Redan på 1920-talet rullade våra fordon i trafik. 

I byn Västanhede, strax utanför Avesta rullade en lastbil med olika transporter. Lastbilen byttes sedermera mot en taxibil, som senare utvecklades till skolskjutsar och beställningstrafik.

I byn Harbo, strax utanför Uppsala rullade samtidigt en liten buss som brödbil, med nybakat bröd, från Forsbergs bageri runt i byarna. Brödbilen blev snart en lift skjuts som med tiden utvecklades till skolskjuts och beställningstrafik.

Resten är som man säger historia.

 

I början av 2017 blev vi Ett företag då Västanhede trafik förvärvade Forsbergs Buss. Så nu är vi ett enda stort företag med en bred kompetens och mycket att erbjuda Er.

 

Vi har bla;

Beställningstrafik: Vi kör dit du vill åka. Korta transfers eller långa resor ut i Europa. Till mötet, kick-offen, konserten, konferensen, bröllopet eller skolresan.

Reseproduktion: Vi skräddarsyr resan, åt dig, din förening eller företag. Hjälper dig boka hotell, restauranger, guider, museer och ger dig tips och idéer.

Resebyrå: Vi säljer biljetter till evenemang, färjor, teatrar, matcher m.m

Logen: Vi har vår loge i Tegera Aren i Leksand. Här har ni som företag eller privatperson möjlighet att boka vår loge där Ni före matchen kan hålla ett möte, äte god mat och sedan avnjuta Leksands IF:s hemmaseger!