Våra resor

 

Rain Man på Oscarsteatern

Publiksuccén RAIN MAN 

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna.
Nu får vi se Robert Gustafsson i rollen som den autistiske Raymond Babbitt och Jonas Karlsson som brodern Charlie Babbitt.. Det är en s k FEELGOOD-föreställning som är både strapatsrik och äventyrlig, med en stark kärlek som växer fram mellan bröderna.

Saturday Night Fever - Chinateatern

SUCCÉMUSIKALEN FRÅN BROADWAY OCH WEST END- KOMMER ÄNTLIGEN till STOCKHOLM!
Räkna med discofeber på Chinateatern.
Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när dansfilmen SATURDAY NIGHT FEVER sätts upp på China Teatern hösten 2020.
Rollen som Tony Manero (kung på dansgolvet) spelas av David Lindgren,
pappan spelas av Samuel Fröler och mamman Suzanne Reuter och som Stephany Mangano (Tonys danspartner) ser vi Kristina Lindgren.

GES Krogshow på Cirkus

GES - Glennmark Eriksson Strömstedts krogshow på Cirkus.
Popgruppen med sina klassiska hits När vi gräver guld i USA, Då står pojkarna på rad & En jävel på kärlek har satt ett rejält avtryck i det svenska folkets hjärtan. Våren 2021 kliver de upp på scenen tillsammans för att framföra låtar från gruppens låtskatt och även de största hitsen från de individuella medlemmarna. 

Följ med på vårens stora show och
 "Stanna Världen en Stund".

2021
Pris 2140 :-

Ullared 2021

 Följ med till hela Sveriges eget lågprisvaruhus och fynda!

När hösten kommer och julklapparna börjar planeras avreser vi till Ullared för att shoppa och ha trevligt tillsammans.