Våra resor

Jesus Christ Superstar - 16-17 Juli

Musikalen Jesus Christ Superstar,
Den stora musikalsuccén kommer till Dalhalla sommaren 2020
Vi har biljetter till den 16 juli 21.00 16 - 17 juli med övernattning på First Hotell, Gyllene Hornet , Tällberg. I priset 3300 kronor ingår buss, halvpension med middagsbuffé och vickning med del i rum/ frukostbuffé samt biljett till Dalhalla. Enkelrumstillägg 340 kr Biljetterna betalas i förväg. På vägen till Tällberg gör vi ett stopp vid Dalahästen i Avesta för möjlighet att sträcka på benen. Hemkomsttiden är preliminär.
Västanhede/Forsbergs önskar er en underhållande och trevlig resa tillsammans.

Rain Man på Oscarsteatern

Publiksuccén RAIN MAN är tillbaka i höst.

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna.
Nu får vi se Robert Gustafsson i rollen som den autistiske Raymond Babbitt och Jonas Karlsson som brodern Charlie Babbitt.. Det är en s k FEELGOOD-föreställning som är både strapatsrik och äventyrlig, med en stark kärlek som växer fram mellan bröderna.

Saturday Night Fever - Chinateatern

SUCCÉMUSIKALEN FRÅN BROADWAY OCH WEST END- KOMMER ÄNTLIGEN till STOCKHOLM!
Räkna med discofeber på Chinateatern.
Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när dansfilmen SATURDAY NIGHT FEVER sätts upp på China Teatern hösten 2020.
Rollen som Tony Manero (kung på dansgolvet) spelas av David Lindgren,
pappan spelas av Samuel Fröler och mamman Suzanne Reuter och som Stephany Mangano (Tonys danspartner) ser vi Kristina Lindgren.

GES Krogshow på Cirkus

GES - Glennmark Eriksson Strömstedts krogshow på Cirkus.
Popgruppen med sina klassiska hits När vi gräver guld i USA, Då står pojkarna på rad & En jävel på kärlek har satt ett rejält avtryck i det svenska folkets hjärtan. Hösten 2020 kliver de upp på scenen tillsammans för att framföra låtar från gruppens låtskatt och även de största hitsen från de individuella medlemmarna. 

Följ med på höstens stora show och
 "Stanna Världen en Stund".

17 oktober 2020
Pris 2140 :-

Adventskonsert Blå Hallen

Välkommen med på årets stora och traditionella adventskonserten i Blå Hallen i Stockholms Stadshus.
Lördagen den 28 november 2020 - föreställningen börjar klockan 16.00

Från det högtidliga som Hosianna, Bereden väg, Dotter Sion, via lekfulla och fartfyllda inslag till det stämningsfullt traditionella som Jul, jul, strålande jul, O helga natt m m
Stor och välklingande kör, orkester, solister. Dirigenter: Helene Stureborg och Bo Aurehl. Programvärd: Bo Aurehl.
Solister ej klart ännu. Se deras hemsida advent.nu

VästanhedeForsbegs önskar er en underhållande eftermiddag i Blå Hallen med vacker adventsmusik och med smak av jul i Lillstugan.